Suunnittelija

Hei,

Olen Katri M. Ojala, muotoilija/sisustussuunnittelija AMK. Ammattitaidostani kertoo Sisustussuunnittelijat SI -tunnus. Suunnitelmissani haluan täyttää asiakkaan toiveita toimivasti.  Pyrin luomaan käyttäjälleen mahdollisimman esteettisen ja toiminnallisen ympäristön. Materiaali valinnoissa arvostan luonnonläheisyyttä ja ekologisuutta. Puu on materiaalina lähellä  sydäntäni. Olenkin innokas kokeilemaan erilaisisa puupohjaisia vaihtoehtoja sisustuksessa. OSB-levy on saanut vahvan sijan sydämessäni. Olen käyttänyt sitä katossa, seinässä, kalusteissa . . .

Olen perehtynyt syvemmin myös senioriasumiseen, mikä on suuri haaste meillä Suomessa nyt ja lähitulevaisuudessa. Väestömme ikääntyy kovaa vauhtia, moni haluaa asua omassa kodissaan itsenäisesti mahdollisimman pitkään. Monessa kodissa se ei kuitenkaan ole mahdollista ilman muutostöitä. Tässä haasteessa haluan olla sinua auttamassa ja tekemään tiloista esteettömiä ja toimivia sekä Sinun näköisiä.

Kodin tai julkisen tilan kunnostaja tai uudisrakentaja säästää aikaa ja vaivaa turvautuessaan ammatti-ihmisen apuun. Yhteistyöllä tilaajan kanssa sisustussuunnittelija löytää vaihtoehtoisia ratkaisumalleja ja ohjaa luonnosten pohjalta tasapainoiseen lopputulokseen. Näin voi välttyä monelta virheratkaisulta ja turhalta sekä kalliiltakin hankinnalta. Mikäli olet päättäny rakentaa uutta tai teet suurempaa remonttia kodissasi, sisustussuunnittelijaan kannattaa ottaa yhteys mahdollisimman aikaisessa vaiheessa!

Haluan olla luottamuksesi arvoinen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *